23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Därför behöver du skräddarsydda anställningsavtal

Ingen verksamhet, och ingen arbetstagare, är den andra lik. Med skräddarsydda anställningsavtal kan du inte bara anpassa anställningen efter just din verksamhet, utan också trygga relationen till dina anställda.

Varför ett skräddarsytt anställningsavtal?

Ett anställningsavtal är så gott som ett måste. Enligt lag har dina anställda rätt att få skriftlig information om alla villkor som är av väsentlig betydelse för anställningen, men inte minst är anställningsavtalet viktigt för relationen mellan dig och dina anställda. Anställningsavtalet gör det tydligt för er exakt vad som gäller, och på det sättet kan ni båda känna er trygga, och undvika onödiga konflikter.

Trots att tydliga anställningsavtal är så viktiga är det inte helt lätt att upprätta ett. Det finns många fallgropar med gratismallar från nätet, och med tanke på att svensk arbetsrätt är komplicerat och i ständig förändring är det många gånger svårt att skriva ett på egen hand. 

Vi på Jurio vill göra det enkelt och tryggt för dig att anställa. Genom att svara på frågor i vårt formulär online kan du skapa juridiskt trygga anställningsavtal som anpassas efter din situation och dina önskemål. Dessutom blir de klara på nolltid och kan signeras med BankID!

Jurios anställningsavtal är anpassningsbara

Anställningsavtal skapade med Jurio innehåller naturligtvis alla vanliga punkter som arbetstid, lön och tjänstepension. Men du får också möjlighet att göra olika tillval, beroende på vad som är relevant för just ditt företag. Du kan till exempel bestämma vem som har äger immateriella rättigheter, eller att arbetstagaren ska ha tystnadsplikt. Dessutom erbjuder vi möjligheten att välja till en konkurrensklausul eller ett förvärvsförbud – då säkerställer du att en nyckelanställd inte omedelbart går över till dina konkurrenter, och du får tid att skydda din verksamhet.

Ska du anställa en person som inte talar svenska? Vi på Jurio vill underlätta så mycket som möjligt för dig, och därför kan du välja att få ett engelskt exemplar av anställningsavtalet.

Snabbt, smidigt och prisvärt

Att skapa anställningsavtal har aldrig varit enklare! Genom att använda Jurios smarta formulär kan du skapa ett tryggt anställningsavtal på några minuter, till en bråkdel av priset hos en traditionell jurist. Kom igång redan nu, du också!

Sänd till en kollega

0.062