23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Nya priser för videokommunikationscentraler från Siedle

| Medlemsnyhet | Företag Siedle Nordic A/S, Danmark Filial Sverige

Lägre priser i sikte. Siedle Nordic har ändrat sin portfölj av videosvarare och sänkt priserna. Toppmodellen Siedle Axiom är nu 50 procent billigare. Den allsidiga Siedle Basic Video är också billigare än någonsin.

Toppmodell med app
Siedle Nordic positionerar sin toppmodell på marknaden: Axiom finns nu till exakt samma pris som bussens videopanel, som tyvärr inte kan levereras för tillfället.

Med en 7-tums pekskärm, utmärkt videobild och prisbelönt design uppfyller Siedle Axiom särskilt höga krav. Axiom är installerat med Smart Gateway, som integrerar dörrkommunikation med IP. Fem användarlicenser för Siedles app ingår, så samtal från dörren visas även som livevideo på en smartphone eller surfplatta.

Siedle Axiom finns i signalvitt, pärlrubinrött och svartgrå och är idealiskt för både nybyggnation och renoveringsprojekt.

Allroundmaskinen för stora byggprojekt
Siedle Nordic har sänkt priset på Siedle Basic Video, allroundmaskinen för alla typer av projekt, så att det är billigare än någonsin.

Videosvararen Basic med 3,5 tums display understryker dess många fördelar när det kommer till enhetens enhetspris. Siedle Basic programmeras och installeras snabbt och enkelt – även på befintliga installationer. På så sätt lämpar sig Basic Video för både stora nybyggnader och omfattande byggnadsrenoveringar.

Skräddarsydd portfölj
Med ovanstående anpassning av videoportföljen svarar Siedle Nordic på bristen på komponenter för bussens videopaneler. Bristen kan inte lösas på kort sikt och därför kan Siedle tyvärr inte producera buss-videopanelen BVPC 850 tills vidare. Siedle kan dock leverera alla sina övriga produkter och komponenter för videodörrkommunikation som vanligt.

– Det är fantastiskt att Siedle kan sänka priset på videosvarare i en tid då alla andra priser stiger. Anledningen är främst att den kostsamma Dect-luren har tagits bort från Axiom. När marknaden redan nu till övervägande del efterfrågar telefonsvarare med högtalarfunktion är det bra att vi kan erbjuda en snygg design med Axiom till ett bra pris och den projektorienterade Basic i Siedle-kvalitet för projektmarknaden, säger VD Siedle Nordic, Per Thomsen .   

Siedle har hittills besparats de globala problemen med leveranser av komponenter. Detta beror främst på att Siedle bygger merparten av sina komponenter och produkter själv. Siedle tillverkar 80 procent av sortimentet i sina egna fabriker i Tyskland, med huvudkontoret i Furtwangen i Schwarzwald som största enhet.

Siedle Nordic A/S grundades 2008 och har sitt huvudkontor i Danmark, som täcker Danmark, Sverige och Norge. Siedle Nordic ägs av familjen Siedle, som även äger det tyska moderbolaget S. Siedle & Söhne OHG. Siedle erbjuder kommunikationssystem för grindar och tillfartsvägar, t.ex. porttelefoner, video, passerkontroll, informationsskyltar och brevlådor i tidlös design och hög kvalitet. Allt tillverkas i Europa, främst Tyskland, och till övervägande del i våra egna fabriker.

Se mer på www.siedle.dk

Medlemsnyhet

Företag
Siedle Nordic A/S, Danmark Filial Sverige

Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
Sverige

Bilder och video

Siedle Basic Video

Sänd till en kollega

0.175