23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Populär klassisk Siedle dörrstation med passerkontroll

I Stockholm, Östermalm, har Siedle levererat ett mycket vackert och stilrent klassiskt porttelefonsystem med Siedle Secure passerkontroll till en bostadsrättsförening.

Material och stil ger karaktär

Siedle Classic är en modern tolkning av det klassiska dörrtelefonsystemet, med intelligenta funktioner i en solid designlinje. Här används massiv metall med hög soliditet och kvalitet för utomhusbruk. Det är ett produktval som förutom de funktionella och moderna kvaliteterna och materialens robusthet även ger entrén karaktär. Siedle Classic står för vackert formspråk och vackra material och passar väldigt fint in i denna byggnad.

I cirka 80 % av alla Siedle-projekt i Östermalmsområdet har kunderna valt fronter i högblank mässing, och samma sak var fallet i denna bostadsrättsförening.

Fokus på det väsentliga

Siedle Classics design fokuserar både funktionellt och stilistiskt på det väsentliga. Användbarhet och hållbarhet är av största vikt. Siedle Classic integrerar entréns väsentliga funktioner med ett klassiskt formspråk i en tydlig Siedle designlinje. Porttelefon, samtalsfunktion, visuell kontakt, dörröppning, passerkontroll och ev ta emot post.

När det gäller hållbarhet vill vi gärna understryka att det på Östermalm och i Stockholms innerstad finns flera Siedle-anläggningar som är mer än 30 år gamla. Den nuvarande kunden ville ha en driftsäker och modern anläggning som skulle kunna hålla i många, många år framöver.

Siedle-appen

För det aktuella projektet i bostadsrättsföreningen i Stockholm/Östermalm rör det sig om en Siedle Classic dörrstation med kamera och svar via Siedle-appen. Med en sådan applösning kan man se och prata med besökare, och öppna upp för dem via mobilen.

Kunden valde Siedle dörrstationslösning på grund av designen, den höga kvaliteten, hållbarheten och de tekniska tillvalen, inklusive Siedle-appen, som faktiskt var ett specifikt krav från kunden.

Siedle-appen är extremt användarvänlig, oavsett vilken åldersgrupp som ska använda den. Appen uppdateras och vidareutvecklas kontinuerligt.

Flexibel Siedle Secure passerkontroll

Siedle Secure passersystem hanterar koder och nyckelbrickor samtidigt som du kan ställa in specialkoder för städpersonal, hantverkare och liknande. Om till exempel städpersonalen bara kommer en dag i veckan så går det att skapa en ny kod som bara fungerar den dagen, och kanske bara under vissa tidsperioder.

Siedle Secure är ett fullt skalbart passerkontrollsystem, som oavsett storlek kan nås via ett webbgränssnitt. Det ger kunden enkel tillgång till självadministration för koder, nyckelbrickor och tidsprofiler.

Väletablerade lösningsmodeller

Siedle Nordic A/S är en del av ett tyskt, familjeägt produktionsbolag som har funnits sedan 1750. Siedle har utvecklat och tillverkat porttelefonsystem sedan 1935 och fortsätter med egen tillverkning i Tyskland.  Siedle Nordic är verksamt i Danmark, Sverige, Norge och Finland och primära målgrupper är arkitekter, elektroingenjörer, elinstallatörer, säkerhetsföretag och låssmeder. Siedles produkter är kända för att hålla i många år, även i det utmanande nordiska klimatet.

Kunden i detta aktuella projekt föredrar att vara anonym.

Siedle Nordic A/S, Danmark Filial Sverige
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5164050550

Kontaktperson

NJN
Nicolaus Jermiin Nissen
+45 23440426 njn@promarko.dk

Sänd till en kollega

0.093