23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ny spännande funktion i Siedle-appen

Ny funktion möjliggör administration av porttelefon på flera platser i samma app

Med den senaste, smarta funktionsutökningen kan du nu använda Siedle-appen på flera platser. Det betyder att du med en och samma app kan hålla ordning på porttelefonen både på arbetet, hemma och i sommarstugan eller på andra platser, och det sker tvärs över alla Siedles installationssystem. 

En app för flera platser

Administrative chefen Per Henrik Ingemann Thomsen hos Siedle Nordic i Hvidovre berättar:

- Denna nyhet är riktigt bra för kunder som använder Siedle porttelefoner. Tidigare kunde man bara ha en plats i vår app. Men med den nya funktionen kan du hålla ordning på flera platser med samma app, och själv bestämma när varje plats är aktiv. Du kan till exempel välja att tysta företagets porttelefon i appen när du är ledig. Men du kan också välja att ha porttelefoner på upp till 4 platser aktiva, oavsett var du befinner dig, även när du är utomlands.

- Det betyder att om det ringer på i sommarstugan på västkusten, på företaget eller i privatbostaden så kommer det in i appen och du kan svara på påringningarna, se vem som står utanför dörren och välja att öppna dörren förklarar Per Thomsen och fortsätter:

- På många företag och institutioner använder medarbetarna vår app till porttelefoner i samma telefon på arbetet och hemma. Med den nya funktionen blir det möjligt att hantera dessa platsers porttelefoner i samma app och man kan tysta de platser man vill.

Bakåtkompatibel lösning

Siedle Nordic kan uppgradera en äldre, befintlig anläggning snabbt och enkelt. Därför är det en hållbar och ekonomiskt förnuftig lösning. Per Thomsen fortsätter:

- Denna app är också intressant för att det porttelefonsystem som kallas Siedle-IQ även kompletterar de gamla analoga systemen. Om man byter ut en av dessa svarstelefoner mot en modern Siedle-IQ-telefon har man en uppgraderad, nätverksbaserad anläggning som kan styras med Siedle-appen.

- Hos Siedle Nordic är vi innovativa, men samtidigt har vi omtanke om kundernas befintliga anläggningar. Vi lämnar aldrig en kund i sticket. Det är en hållbar tankegång vi har hos Siedle, att våra produkter ska vara långtidshållbara och bakåtkompatibla. Så man behöver inte nödvändigtvis byta ut sin porttelefonanläggning, bara för att det kommer en ny funktion. Man eftermonterar en modern komponent och så har man en uppgraderad mobil dörrkommunikation. Det är enkelt med Siedle-IQ-svarstelefonerna fastslår Per Thomsen.

Funktionell och användarvänlig

Siedle-appens höga funktionalitet gäller oavsett vilket system man först har knutit appen till, och både installation och hantering sker mycket användarvänligt genom att de enskilda stegen är intuitiva. Du kan tilldela varje plats en ikon och ett namn som du väljer själv.

- Om du redan har installerat Siedle-appen behöver du bara uppdatera den på din mobila enhet, så är den nya och flexibla funktionen klar att användas, säger Per Thomsen från Siedle Nordic.

Hög datasäkerhet

Datasäkerheten står i fokus, även efter den aktuella uppdateringen i Siedle-appen. Känsliga uppgifter krypteras och överföringen hanteras i enlighet med internationell standard för informations- och datasäkerhet, ISO 27001. Detta hindrar icke auktoriserade personer att få tillgång till uppgifterna, som sparas på Siedle-servern enligt europeisk dataskyddsstandard.

Din Siedle-app kommer regelbundet att få gratis uppdateringar så att du är säker på att få permanent datasäkerhet.

Samtalsanläggningen kan kombineras i In-Home-bussen via Smart Gateway, med Siedle Access Professional eller med Siedle IQ (endast ljud) vid behov.

Siedle-appen sänder pålitligt dörrpåringningar från de integrerade systemen till smartphones och iPad, överför live-video-bilder, upprättar telefonförbindelser och öppnar dörrar.
Dörrpåringningarna från varje plats kan stängas av med hjälp av funktionen ”Stör ej”.

Du kan få veta mer om företaget och produkterna från Siedle på: www.siedle.de

Siedle Nordic A/S, Danmark Filial Sverige
Brännkyrkagatan 82
118 23 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5164050550

Kontaktperson

NJN
Nicolaus Jermiin Nissen
+45 23440426 njn@promarko.dk

Sänd till en kollega

0.031