23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Inspirerande utställningscontainer

 I samarbete med VELUX Gruppen har vi tagit fram denna skräddarsydda utställningscontainer, som är en vanlig 20-fots container som har omvandlats och anpassats efter kundens önskemål.

CONTAINER SOM SHOWROOM

Kundens behov av ett mobilt showroom har lösts med en specialbyggd svart BOXIT-container. VELUX Gruppen använder den till exempel för mässor och andra evenemang, både inomhus och utomhus.

BOXIT bygger även containrar som kan användas för butiker med försäljning av dagligvaror som glutenfritt rågbröd, verktyg, ved eller annat.

ENHETLIG POPUP-LÖSNING

Med tanke på de olika utställningsplatserna under året är det viktigt att containern enkelt kan flyttas från en plats till en annan. En enda enhet för utställning kräver endast ett arbetsmoment vid förflyttning.

UTSTÄLLNING PÅ TAKET

Containerns topp har anpassats för att visa produkten. Takfönster har installerats direkt på taket för att potentiella kunder ska kunna se produkterna när de besöker det mobila showroomet. Under soliga dagar ger fönstren ett fantastiskt ljus inuti containern, medan regniga dagar skapar en mysig stämning.

NATURUPPLEVELSE

Den spektakulära utställningscontainern är dekorerad med konstgräs och tryck med skogsmotiv, vilket skapar en stark känsla av att befinna sig i naturen när man besöker VELUX på mässan. Takfönstren inne i containern ger en realistisk känsla av hur vädret påverkar det naturliga ljuset.

ISOLERING FÖR FUNKTIONALITET

Valet av en isolerad container möjliggör en smidig dekorering både på insidan och utsidan. Isoleringen gör väggarna släta, vilket gör det möjligt att montera tryck direkt på väggarna. Isoleringen bidrar också till att behålla värmen och minska ljudnivån.

NATURLIGT KÄNNETECKEN

Containerns utsida är dekorerad med tryckta motiv som harmonierar med den atmosfär som skapas inne i containern. Naturmotiven fångar besökarnas uppmärksamhet och lockar dem att utforska mer.

SNABB MONTERING OCH NERMONTERING

Efter avslutad mässa eller evenemang är det enkelt att packa ihop containern med utrustningen och stänga dörrarna för transport. Vid nästa destination är det enkelt att göra klart för nya besökare.

Boxit
Østre Alle 102
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
VAT nummer: DK21410888

Sänd till en kollega

0.047