23948sdkhjf

Wibe Ladders lanserar säkerhetsstege

Wibe Ladders introducerar en stolpstege denna höst, utvecklad i samarbete med väg- och anläggningsföretaget Svevia.

Wibe Ladders uppger att stolpstegen skapades som svar på Svevias behov av en säker och effektiv lösning för att utföra service på stolpar och skyltar. Under utvecklingsfasen har Wibe Ladders arbetat nära med Svevias skyddsombud och arbetsmiljöingenjör för att säkerställa att nya stegen uppfyller säkerhetskraven i branschen.

Jesper Östergren, produktchef Wibe Ladders, delar entusiasmen kring lanseringen och betonar företagets kundcentrerade tillvägagångssätt.

Vi lyssnar alltid på våra kunder när vi tar fram nya produkter. Det är alltid roligt att ta fram en produkt som ökar säkerheten för våra användare och förenklar deras vardag. Jesper Östergren

Stegens topp är utrustad med en hylla och en fästanordning, inklusive en metallbygel med ett integrerat spännband, vilket möjliggör för användare att säkert låsa fast och stabilisera stegen mot olika typer av stolpar, skyltar och trafikljus. Stegen är designad med justerbar höjd och har justerbara ben som kan anpassas till ojämna underlag, som exempelvis dikeskanter.

Hyllan fungerar också som en distans, vilket säkerställer att användaren står på ett ergonomiskt avstånd från arbetsobjektet. Dessutom är stegens konstruktion hopfällbar, vilket gör det möjligt att transportera den i en servicebil.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079