23948sdkhjf

Återbruksfokus när RO-gruppen renoverar

RO-gruppen har fått i uppdrag att renovera lokalen som ska bli sallad- och foodtechbolaget Picadelis nya huvudkontor i Göteborg. Återbruk kommer att stå i fokus för ombyggnationen.

Det nya huvudkontoret är 1700 kvadratmeter stort och beläget i Gamlestaden i Göteborg. Fastighetsägaren Platzer Fastigheter AB har tillsammans med hyresgästen och arkitekter beslutat att när lokalen nu ska renoveras, är resursminimering och återbruk centralt.

Stora delar av rumsbildningarna och installationerna kommer att bevaras, skriver RO-gruppen i ett pressmeddelande. Parkettgolv, dörrar, partier samt fasadfönster ska restaureras och återmonteras. Arbetsinsatsen fokuseras på att genomföra anpassningar av lokalen utifrån hyresgästens behov samt skapa förutsättningar för att genomföra återbrukandet på ett både tids- och kostnadseffektivt sätt där slutresultatet ska hålla hög standard.

– Det är otroligt roligt att vi får hjälpa till vid ännu ett ombyggnadsprojekt där återbruk är i fokus. Vi och Platzer har samlat på oss stor erfarenhet och kunskap kring denna typ av projekt och känner oss trygga i att detta kommer bli väldigt bra, säger Henrik Sjöberg, avdelningschef ombyggnad på RO-Gruppen Göteborg.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.407