23948sdkhjf

Stort intresse för SolTech

Bolagets nyemission inför börsinträdet har övertecknats.
– Vi är mycket stolta över det stora intresse som befintliga aktieägare och nya investerare visat för SolTech och det är nu rätt tid att gå till börsen, säger Frederic Telander, VD för SolTech Energy, i ett pressmeddelande.

Inför den planerade listningen på First North vid Nasdaq Stockholm riktade SolTech ett erbjudande gällande aktier till allmänheten. Intresset var stort och erbjudandet övertecknades med cirka 46 procent.

Priset i erbjudandet var 8 SEK per aktie och antalet aktier i bolaget ökade med 6 250 000 aktier till 25 527 171 aktier. Genom erbjudandet tillfördes SolTech ytterligare cirka 2 900 nya aktieägare och har totalt cirka 5 600 ägare.

– Vårt utökade affärssamarbete i Kina, med en etablerad affärspartner och ett bra affärsupplägg som redan är beprövat och genererar intäkter, har tillsammans med marknadssamarbeten på hemmaplan skapat mycket goda möjligheter för expansion, och nyemissionen säkerställer att vi kan ta tillvara på dessa möjligheter. Jag ser med tillförsikt fram emot den fortsatta resan för vårt bolag, säger Frederic Telander.

Preliminär första handelsdag väntas bli torsdagen den 25 juni 2015.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078