23948sdkhjf

Ny ledare på Tyréns

Tyréns fortsätter sin satsning i region Mitt och anställer ny affärschef för Fastighet & Bygg. Samtidigt expanderar bolaget i Västerås.
Fredrik Mellgren har tillträtt som affärschef inom Fastighet och Bygg i region Mitt. Han kommer närmast från Rikshem AB där han främst arbetade med fastighetsutveckling. Innan dess har han bland annat varit projektledare för bostadsprojekt på PEAB i Västerås och delägare i bolaget Ångström & Mellgren.

– Fredrik Mellgren har en bred kompetens och erfarenhet av hela spannet inom Fastighet och Bygg, från exploatering till förvaltning. Med sitt stora nätverk och gedigna erfarenhet är han rätt person att utveckla affärsområdet Fastighet och Bygg i region Mitt, säger regionchef Magnus Holmberg, i ett pressmeddelande.

Nytt kontor
Som en del i Tyréns satsning i region Mitt planeras en expandering av det nuvarande kontoret i Västerås. Ett nytt, större kontor med fokus på kompetenser inom Fastighet & Bygg och Mark & Anläggning kommer att etableras under första delen av 2016.

– Då Mälardalsregionen är ett av de hetaste och mest expansiva områdena i Sverige just nu så känns satsningen på ett kontor i Västerås helt rätt, säger regionchef Magnus Holmberg.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079