23948sdkhjf

Ny chef till Tyréns

"Lyckas vi navigera rätt så bedömer jag förutsättningarna som mycket goda för en fortsatt framgång och stark utveckling".
Christer Abrahamsson har anställts som ny regionchef på Tyréns region väst med kontor i Göteborg, Alingsås, Karlstad och Stenungsund med totalt 160 medarbetare.

Abrahamsson kommer närmast från Länsstyrelsen i Västra Götaland där han är Samhällsdirektör och han har tidigare arbetat som bland annat planarkitekt, planchef och stadsbyggnadschef i Göteborgs stad samt som stadsbyggnadschef i Mölndals kommun.

– Jag är mycket glad över förtroendet och utmaningen att leda Tyrens i Västsverige. Strategin är lagd i Tyrens och vi kommer att hålla fortsatt kurs med fokus på att utveckla vår verksamhet och växa på marknaden, säger han i ett pressmeddelande, och fortsätter:

– I Västsverige saknas det inte utmaningar men möjligheterna är stora och många. Det gäller att göra rätt strategiska vägval. Lyckas vi navigera rätt så bedömer jag förutsättningarna som mycket goda för en fortsatt framgång och stark utveckling för Tyréns i Västsverige och i Norge.

Abrahamsson tillträder sin nya tjänst i början av 2016. Tyréns vice vd Birgitta Olofsson blir tillförordnad regionchef fram till dess.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078