23948sdkhjf

De valdes för nybygge av sjukhus

Utför nybyggnationen av vårdbyggnad på 70 000 kvadratmeter på Malmö sjukhusområde.
Tyréns utses till byggkonstruktör, samt mark- och VA-projektör, inför nybyggnationen av en vårdbyggnad på 70 000 kvadratmeter på Malmö sjukhusområde.

Byggnaderna – som är uppdelade på två – kommer att bli sammankopplade med en gemensam källare och andra förbindelsevägar.

För Tyréns innebär uppdraget som byggkonstruktör att utföra byggkonstruktionsprojektering med ansvar för val av konstruktionslösningar, byggsystem och dimensionering.

Som mark- och VA-projektör ska Tyréns bland annat utföra utredningar, inmätningar, markundersökningar och detaljprojektering för gatu- och parkytor. I uppdraget ingår även att utföra projektering av yttre ledningsdragning för el-, vatten- och avloppsledningar.

För Tyréns är detta det andra sjukhusuppdraget inom Region Skåne. Tyréns har även uppdrag inom projekteringsledning, mark, konstruktion och akustik för en stor om- och nybyggnation på Helsingborgs sjukhusområde.

– Det är fantastiskt att vi har fått en så stor del i de här stora sjukhusprojekten i regionen. Sjukhus har komplexa installationssystem som ska få utrymme vid sidan av de bärande systemen, vilket kräver ett smidigt samarbete mellan olika kompetenser. Samarbete över kompetensområden är den röda tråden i vår genomförandeplan, säger Mats Persson på Tyréns i ett pressmeddelande.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094