23948sdkhjf

Tyréns tillsätter ny chef

I samband med expansionen i Mälardalen rekryteras Michael Hultgren.
Tyréns har rekryterat Mikael Hultgren som ny avdelningschef för bygg- och projektledning i Västerås. Han kommer närmast från Hifab där han arbetade med projektledning.

– Jag trivs i en miljö där utrymme för en stark framtidstro finns, att kunna utveckla affärsrelationer i sammantagna begrepp tillsammans med kunderna är en mycket betydande motor i utvecklingen av avdelningen. Att hitta smarta lösningar inom installations- och byggteknik från tidiga skeden till förvaltning är jätteroligt, säger Mikael Hultgren, i ett pressmeddelande.

Som en del i Tyréns satsning i region mitt planeras en expandering av det nuvarande kontoret i Västerås. Ett nytt, större kontor med fokus på kompetenser inom fastighet och byggnad och mark och anläggning kommer att etableras under hösten 2016.

– Då Mälardalsregionen är ett av de hetaste och mest expansiva områdena i Sverige just nu så känns satsningen på ett nytt, modernt och större kontor i Västerås helt rätt. Förhoppningsvis kommer den här satsningen skapa nya arbetstillfällen, säger affärsområdeschef Fredrik Mellgren.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078