23948sdkhjf

Tyréns förvärvar byggkonsult

Köper upp verksamhet med 15 medarbetare i Jönköping: "Förvärvet passar väl in i vår strategiska plan om att växa med kvalitet".
Samhällsbyggnadsföretaget Tyréns förvärvar Lindqvist Byggkonsult AB med 15 medarbetare i Jönköping. Förvärvet är ett steg i en fortsatt breddning och utveckling av Tyréns verksamhet i Jönköping och Småland.

− Våra verksamheter i Jönköping kompletterar varandra väl och förvärvet passar väl in i vår strategiska plan om att växa med kvalitet. Tillsammans kan vi möta de krav på helhetsleveranser som kunderna i allt högre grad efterfrågar, säger Christian Lindfors, regionchef på Tyréns, i ett pressmeddelande.

Lindqvist Byggkonsult grundades 1996 och bedriver en växande verksamhet inom konstruktion, byggledning och projektering. Företaget har också kompetens inom kalkyl och energiberäkning samt har lång erfarenhet av prefab-konstruktioner i trä, stål och betong. Bland kunderna finns såväl privata som offentliga aktörer, bland andra Skanska, Peab, Landstinget i Jönköping och Värnamo kommun.

− Nu har vi också möjlighet att erbjuda våra medarbetare nya utvecklingsmöjligheter och får en bättre plattform för rekrytering, säger Peter Lindqvist, vd på Lindqvist Byggkonsult.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093