23948sdkhjf

Tyréns satsar i Västerås

Expanderar och öppnar kontor i området Mimerporten.
Under de senaste åren har Tyréns expanderat med nya kontor runt om i landet och ökat antalet medarbetare med 700 konsulter.

Nu lägger företaget extra fokus på region Mitt, där Tyréns öppnar ett eget kontor i området Mimerporten den första december.

Syftet är att bredda och stärka Tyréns affärsområden i Västeråsregionen genom att växa med 20-25 konsulter.

– Västerås är en av de mest expansiva städerna i Sverige och det ligger strategiskt placerad i region Mitt. Därför kändes det som ett naturligt steg att också finnas på plats med ett Tyrénskontor här, säger Fredrik Mellgren, affärschef Fastighet och Byggnad i region Mitt och ansvarig för satsningen i Västerås.

Just nu arbetar Tyréns med Västerås nya resecentrum tillsammans med den danska arkitektbyrån Bjarke Ingels Group, BIG, och Kragh & Berglund. Det arkitektförslag som tagits fram kommer ligga till grund för detaljplanen till det nya centret.

Det 12 000 kvadratmeter stora projektet är en del av den långsiktiga stadsförnyelseplanen "3B - Bygg bort barriärer", med syfte att omforma området kring järnvägsstationen och samla hela stadens infrastrukturella knutpunkt under ett tak.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11