23948sdkhjf

Tyréns blir majoritetsägare i brittiskt konsultbolag

Samhällsbyggnadsföretaget Tyréns förvärvar i Storbritannien och blir majoritetsägare i Hilson Moran.
Hilson Morans ledning kommer fortsättningsvis vara kvar som delägare och arbetar vidare under befintligt namn. Konsultbolaget arbetar inom installation, samhällsplanering fastighetsutveckling och hållbarhet.

Det här är inte första gången Tyréns investerar i Storbritannien. 2011 förvärvade man konstruktionsbolaget Akt 2, och Ulrika Francke, vd på Tyréns, säger i ett pressmeddelande att man nu dubblerar verksamheten i Storbritannien.

– Förvärvet av Hilson Moran är ett viktigt steg i vår strävan att växa på nyckelmarknader och ett sätt att forma ett ännu starkare internationellt erbjudande, säger Ulrika Francke.

Hilson Moran, Akt 2 och dotterbolaget Tyréns UK kommer fortsättningsvis att bedriva sina verksamheter under nuvarande namn och i separata bolag. Samarbete kommer att ske kring olika lösningar och konsultresurser på den globala marknaden.

– Tillsammans med Tyréns kan vi fortsätta att erbjuda det bästa hos en oberoende, rådgivande konsult samtidigt som vi har tillgång till multidisciplinära tjänster när det efterfrågas av våra kunder, säger Chris Plummer, vd på Hilson Moran, i pressmeddelandet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.096