23948sdkhjf

Tyréns tar in stadsutvecklings-expert

Tomas Kruth blir processledare på Tyréns och kommer närmast från branschorganisationen Fastighetsägarna.
Tyréns tar in Tomas Kruth som processledare. Han lämnar en tjänst på branschorganisationen Fastighetsägarna, där han varit expert inom stadsutveckling, processledare och föreläsare.

Han har lång erfarenhet av stadsutvecklingsprojekt. Redan 1996 var han centrumledare på A6-center i Jönköping. Efter det har bland annat drivit eget konsultföretag och varit kursledare på Internationella Handelshögskolan i Jönköping.

I dag är han ledamot i ledningsgruppen för Svenska stadskärnor och ansvarig för utbildningspaket vid Urban centre management.

– På Tyréns kommer jag att arbeta med processledning och hoppas att kunna bidra med kunskap inom plattformar så som BID-processer och purple flag-arbetet. Men även med riktad rådgivning inom hållbar samhällsutveckling till både kommuner och fastighetsägare, säger Tomas Kruth i ett pressmeddelande.

Sarah Bragée, avdelningschef för Strategisk samhällsanalys på Tyréns, säger att en av hans starkaste sidor är att han har lätt för att få olika personer att dra åt samma håll.

– Jag har under åren träffat på Tomas både som talare och moderator på konferenser, som flitig twittrare men även i projekt vi gemensamt hamnat i, och jag vet vilken bred kunskap han har inom stadsplanering, säger, Sarah Bragée i pressmeddelandet.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094