23948sdkhjf

Han går in som ny chef hos Beijer

Beijer Byggmaterial förvärvar en viktig nyckelperson, när Mattais Karlsten vlir ny chef för avdelningen som ansvarar för integration av just förvärv.

Precis som med förvärv av bolag så ska vi förvärva duktiga personer som tillför Beijer ny kompetens. Vi hälsar Mattias hjärtligt välkommen till Beijerteamet. Det känns otroligt bra att vi får in en person som Mattias som har gedigen kunskap, är respekterad och en omtyckt person i branschen. Hos oss på Beijer är transferfönstret alltid öppet, säger Geir Thomas Fossum, CEO på Beijer Byggmaterial, i ett pressmeddelande.

Mattias Karlsten har tidigare jobbat på flera olika positioner inom Beijer, men lämnade företaget och kommer nu senast från att ha varit en del av ledningen på Bygma.

Jag är helt säker på att jag kommer tillbaka till ett företag med branschens starkaste säljmotor och med samma starka kultur och värdegrunder som tidigare. Det ska bli mycket roligt att tillsammans med gamla och nya kollegor fortsätta att driva bolaget mot fortsatt tillväxt. Tillsammans ska vi hjälpas åt och dra nytta av varandra för att skapa ännu större värden för våra kunder. Jag är både ödmjuk och otroligt motiverad inför detta uppdrag, säger Mattias Karlsten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094