23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hållbar leverans av bränsle från Sverige till Danmark

BOXIT, ledande inom containerleveranser, tar ett steg mot att främja hållbarhet genom att erbjuda en unik tjänst som inte bara gynnar sina kunder utan också miljön. Företaget har börjat erbjuda möjligheten för sina svenska kunder att skicka med bränsle, särskilt brännved, till Danmark när de returnerar en container.

Detta initiativ, som möjliggörs genom ett samarbete med BURNit, en dansk leverantör av högkvalitativt bränsle, syftar till att minska utsläpp och främja en cirkulär ekonomi. Istället för att skicka tomma containers tillbaka till Danmark efter att de har levererat gods till sina svenska kunder, kan BOXIT nu använda den tomma utrymmet för att transportera bränsle tillbaka till Danmark.

BURNit, som är känd för sin strävan efter ansvarsfull skogsskötsel och hög kvalitet på sitt bränsle, välkomnar detta samarbete med öppna armar. Genom att använda den befintliga transportinfrastrukturen för att frakta bränsle över gränserna, kan de minska sina logistikkostnader samtidigt som de minimerar miljöpåverkan.

Den här innovativa lösningen gynnar inte bara BOXIT och BURNit, utan även deras kunder och miljön. Svenska kunder som använder BOXITs tjänster får möjlighet att enkelt och bekvämt skicka med bränsle till sina danska grannar. Samtidigt bidrar de till att främja hållbar skogsskötsel och minska behovet av importerat bränsle i Danmark.

Med detta partnerskap visar BOXIT och BURNit att genom att tänka utanför boxen kan företag driva förändring mot en mer hållbar framtid.

Se mer på

https://burnit.dk/

https://www.boxitsweden.se/

Inspirerande utställningscontainer

Boxit
Østre Alle 102
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
VAT nummer: DK21410888

Sänd till en kollega

0.031