23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Verkstadscontainrar för Femernbygget

På byggarbetsplatsen vid Rødby finns specialdesignade verkstadscontainrar från BOXIT för lagring av tungt maskineri. Dessa containrar är skräddarsydda för att rymma kundens material och är därför lämpliga för hantering av det tunga utrustning som används i projektet.

20-fots verkstadscontainrar för Femern - Inkluderade installationer

Dessa specialdesignade containrar är baserade på standard 20-fots modeller, men har förberetts för installation av belysning, elektricitet och ventilation. Användningen av dessa containrar kräver närvaro av inre belysning, vilket är anledningen till att belysning har monterats i taket.

Mångsidiga specialcontainrar

Containrarna är också avsedda som små arbetsstationer och är därför utrustade med elektricitet och ventilation för att säkerställa en bekväm arbetsmiljö. Elinstallationen inkluderar både volt- och ampereuttag samt reläer.

Kundanpassat färgval

Containrarna har målats i en mörkgrå färg enligt kundens önskemål. Bland de specialbyggda containrarna finns också en sidodörrscontainer, som med sin nästan 6 meter långa öppning är idealisk både för förvaring av material med långa dimensioner och som tillträdesväg under arbetsprocessen.

Specialanpassad inredning med hyllor

I en av containrarna har hyllor monterats, tillverkade av massivt järn och placerade längs båda sidorna av containern. Dessa hyllor är specifikt utformade för förvaring av tungt verktyg som lyftutrustning och krokar. Bredden är anpassad för att säkerställa fri rörlighet längs mitten längs hyllorna.

Inredning med arbetsbord

En av containrarna fungerar som en liten extern arbetsstation med ett arbetsbord och specialbyggda hyllor. Det finns också utrymme för en kompressor längs ena långsidan.

Välj rätt storlek och tillval

En verkstadscontainer kan designas och byggas individuellt efter behov och önskemål. Det finns möjlighet att välja mellan olika storlekar som 10, 20 eller 40-fots containrar beroende på platsbehovet. Samtidigt kan isolering och extra säkerhet läggas till i form av påmonterade containerlås för att säkra kundens material i låst läge.

Inspirerande utställningscontainer

Boxit
Østre Alle 102
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
VAT nummer: DK21410888

Sänd till en kollega

0.031